EĞİTİM FAKÜLTESİ

Yeni Eğitim Yılımızın İlk Gününden Kareler

05.10.2021 01:16

Üniversitemizin 2021-2022 eğitim-öğretim güz yarı yılının ilk gününde Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz ile Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Ayşe Ülkü Kan ve Doç.Dr. Haki Peşman öğrencilerimizle buluştular. Yaklaşık iki yıldır okullarından, arkadaşlarından ve hocalarından ayrı kalan öğrencilerimiz yeniden biraraya gelmenin sevinç ve coşkusunu yaşadılar. Öğrencilerimiz pandemi kurallarına göre düzenlenmiş sınıflarında ilk derslerini yaptılar. Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza sağlıklı, güzel ve başarılı bir akademik dönem dileriz.

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir